Monday, February 4, 2013

22 Already ? ?

Fuh cepat pulak birthday aku tahun ni. Mana taknya disebabkan aku dah kene balik hutan utk start sem baru besok, suprise party aku diawalkan ke 2hb. Ok ni semua kerja Cik Hanis aku la yang katanya since October last year dia plan. Nampak tak berapa lama dia plan and outcome dia pon korang tahu tahu lah kan mcm mana.

Firstly kitorang berfutsal dulu dekat challenger PJ tu. Aku ingat Napi yang payungnya sbb main free je ptg tu. Bapak blurr sial aku. Then dah settle mandi semua ktrg gerak ke sunway planningnya nak lepak makan. Tapi yg buat aku suspicious asal semua org mcm tak bantah nak makan dekat Garden. Tempat tu dah la mahal kan bg org macam aku ni la. Hahaha

Then aku dah tahu la tricknya and after semua dah gather kitorang pon makan la sibuk2 makan kek pon sampai kat depan aku. Time tu blushing sket la. Pemalu aku ni sebenarnya. Bahahaha

After dah setel semua tu Cik Hanis aku pon balik la sbb dah lewat tinggal la aku dengan kawan2 sambung menjamah makanan.

Thanks to all yang datang and thanx kat Napi sebab tolong Cik Hanis aku buat suprise ni and lotsa thanx to my dear Hanis Nasuha for that wonderful moment ok sweet tak? *kentutsikit bahahaha

Here are some of the memories. A picture tell a thousand words :)

Btw ce teka hadiah apa cik hanis aku bagi? 😏😏





1 comment:

Mira Cikcit said...

Untunglerrr dapat I phonggggg!!